Zeeburgerdijk 112

Amsterdam

Loading maps...

Oude Modeschool

In de Oude Indische Buurt staat een prachtig oud schoolgebouw. Het bestaat uit twee delen waardoor er een gevarieerd aanbod aan woningen kan worden gecreëerd. Het gebouw heeft prachtige hoge, ruimtes die naar eigen smaak kunnen worden ingedeeld. Lofts, werkruimtes, ateliers. Het kan allemaal! Welk idee is het leukst?

Bing2

Discusieer mee!

 • yvonne

  Ik zou graag een meergeneraties woongroep willen oprichten

 • Jeroen van Kooten

  Ik heb hier op school gezeten tot een paar jaar geleden, echt een heel tof gebouw!

 • Sonny

  Mijn Sonny.. en ik zou graag een kleine woongroep (voor speciale mensen) willen opzetten en begeleiden.

 • Fulco

  Wie op de zeeburgerdijk gaat wonen of werken, kan vanavond, morgenavond een vrijdagavond nog komen kijken naar een bijzondere voorstelling die we op deze locatie spelen. Voor de voorstelling Wie ben ik? lieten regisseuse Esmeralda Detmers en de sprekers zich inspireren door ouderen met dementie. Bezoek de voorstelling deze week nog want het weekend is uitverkocht en vanaf maandag wordt het decor afgebroken. En aantal toekomstige bewoners gingen je al voor – en waren enthousiast.

 • Gijsbert Hanekroot

  Ik heb me ingeschreven voor leegstandbeheer. Ruimte 24, bovenste verdieping zou ik wel willen blijven zitten, dus proberen mee te doen in dit projekt.

 • Guido

  Ik ben benieuwd naar de status van dit project. Ik kon hier nog geen Facebook groep van vinden. Is hier al een eerste avond voor georganiseerd?

 • Marlene Knaapen

  Wonen werken en wonen oud en jonget of zonder dier.

 • Frederieke

  Kinderen om mee te spelen, ouders om mee te werken en ideeen uit te wisselen, opa’s en oma’s om van de stad en de jeugd te genieten.
  Mogelijkheid om naar de fase van je leven de ruimte te bewonen die nodig is. Een casco woning waar door middel van flexibele systemen naar elke fase/periode een andere indeling gekozen kan worden. HIerin is het zelfs mogelijk om per etage van m2 te varieren op basis van je huidige woon-behoefte en vermogen om te besteden aan woonlasten.
  Gedeelde functies zo veel mogelijk delen (optimaal gebruik van ruimte en functionaliteit) en een gevoel van respect en vrijheid. Respect voor de bewoners en de aard en vormen van het gebouw. Vrijheid in de manier waarop je de woning gebruikt en benut.
  Wij willen wel wonen in die mode school!
  Freek, Frederieke, Jan en Kees