’s Gravendijkwal 73

Rotterdam

Loading maps...

Voormalige Eloutschool

Het statige voormalige schoolgebouw wordt momenteel verhuurd als bedrijfs-verzamelgebouw voor ontwerpers van bijna elke soort. De eigenaar wil het graag verkopen aan een groep mensen met een mooi idee. Woon-werk combinaties liggen voor de hand, maar er is van alles mogelijk.

Het gebouw bestaat uit drie lagen en een kelder, door het toepassen van entresols is er een tussenlaag ontstaan op de eerste verdieping. In totaal zijn er 9 studio’ s aanwezig. Het is eventueel mogelijk om er een verdieping op te zetten of een mooi dakterras aan te leggen.

2.2

Facebook discussiegroep 3 jaar ago

We hebben een Facebook groep aangemaakt voor de geïnteresseerden in de ’s Gravendijkwal 73, Rotterdam op CrowdBuilding. Wij werken er naar toe een avond organiseren om het gebouw te bekijken, met elkaar te brainstormen over de mogelijkheden en elkaars woonwensen duidelijk te maken. Tot die tijd kunnen we dat hier ook online doen.

Post dus je wensen, stel vragen, plaats inspiratiefoto’s en geef je mening op onze en op elkaars ideeën. Je bent uiteraard welkom om vrienden uit te nodigen van wie je denkt dat dit iets voor hen is.

Ga naar de Facebook groep

Discusieer mee!