Wat is het?

CrowdBuilding is een platform waar je terecht kunt om jouw woonwensen vorm te geven in leegstaande gebouwen. Samen met anderen bepaal jij wat er met de gebouwen op deze site gebeurt. Is jullie Crowd groot genoeg, dan gaat een architect aan de slag met een ontwerp dat past bij jullie wensen. Dus hoe meer mensen, hoe sneller je droomhuis dichterbij komt!

Om jou een mooie woonomgeving te kunnen bieden, vind je op CrowdBuilding gebouwen die een tweede leven verdienen. Omdat ze op een prachtige plek staan. Omdat ze veel mogelijkheden bieden om woonwensen te realiseren. Misschien wel die van jou! Kies daarom de gebouwen waar jij toekomst in ziet en vertel iedereen die je kent over CrowdBuilding. Want hoe populairder een idee, hoe eerder je woonwensen dichterbij komen. Schrijf je in en blijf op de hoogte van updates, ontwerpen, nieuwe buren en de prijzen van appartementen in jouw gebouwen.

Volg een gebouw en join the crowd!

Blijf automatisch op de hoogte van updates, ontwerpen, nieuwe buren en de prijzen van appartementen in jouw gebouwen.

Wij geloven dat het anders kan!

CrowdBuilding is een initiatief van Space&Matter, wij weten dat het anders kan en we doen er alles aan om nieuwe ideeën werkelijkheid te maken. Transparant, open en samen met jou bouwen we aan een nieuwe woonwereld.

Op CrowdBuilding brengen we woningzoekers, gebouwen en architecten samen om mooie nieuwe leefomgevingen te creëren waar iedereen blij van wordt. Architectuur gaat wat ons betreft over meer dan het gebouw. Het gaat over woonvoorkeuren, activiteiten die je graag in en om je huis doet en voorzieningen die je met anderen kunt delen. Vandaar dat mensen elkaar kunnen vinden door het delen van hun ‘ideas’. Zo worden woonvoorkeuren zichtbaar en deel je interesses met je buren. Hiermee ontstaat verbondenheid en een nieuw gebouw dat in de bestaande sociale structuur van de gemeente past. Wij hebben er heel veel zin in om dit idee met heel Nederland van de grond te krijgen. We zien jouw ideeën en voorkeuren dan ook graag op deze site!

CrowdBuilding werkt al samen met de volgende architecten, ontwikkelaars en gemeenten:

gemeente-rotterdam

egm

leusden

2d-vastgoed

zeeuwse-jongens

architecten

Architecten

Ben je architect en geloof je in onze visie en aanpak? Neem dan contact met ons op en denk met ons mee over de transformatie van bestaande gebouwen naar woonconcepten waar de crowd blij van wordt!

Contact

Gemeenten

We werken graag samen met gemeenten die zien wat wij zien: een oplossing voor het leegstandsvraagstuk én een mogelijkheid om de woningmarkt vlot te trekken. Neem contact met ons op om verder te praten!

Contact

gemeente

investeerders

Gebouweigenaren

Voor gebouweigenaren met leegstaande gebouwen die interesse hebben in onze aanpak nemen we graag de tijd. Neem contact met ons op en we denken graag mee hoe we de bestaande vastgoedportefeuille beter kunnen laten renderen.
Contact